TORINO

View Video TORINO
Youtube
TORINO

Bebetto TORINO S-line - jedan od modela iz najnovije linije proizvoda ove fabrike. Inovativnog dizajna, prefinjenih i elegantnih dezena. TORINO S-line model je unapredjen veoma laganim aluminijumskim ramom (osnovom), koji se lako sklapa i pakuje.

Kolica za bebe TORINO S-line -obuhvataju kolevku, sportsko sediste, auto sediste, kao i ram koji je osnova za montiranje sva tri dela naizmenicno. Sva tri dela kod TORINO S-line modela kolica se rotiraju u oba smera i princip njihovog montiranja na ram je veoma lagan i praktican. Kolevka je namenjena deci od jednog do sest meseci (maksimalna tezina je do 9 kg), sportsko sediste je namenjeno deci od jednog meseca do tri godine, auto sediste je namenjeno deci tezine od 0 do 13 kg. Moderan, lagani, aluminijumski ram, koji je standardno u beloj boji, kod TORINO S-line kolica za bebe je opremljen rotirajucim prednjim tockovima, koji omogucavaju lakse manevrisanje i pokretljivost na manjim povrsinama i u uskim prolazima. U otezanim uslovima kretanja, prednji tockovi imaju mogucnost fiksiranja u jednom smeru.
TORINO S-line kolica za bebe su tipican primer uskladjenosti elegancije i prakticnosti, kao i vecina Bebettovih modela. Kolica TORINO S-line ispunjavaju sve EU standarde bezbednosti i kvaliteta. Garancija na sve Bebettove modele je 2 godine.

BOJE RAMA

TEHNIČKI PODACI