PASCAL

View Video PASCAL
Youtube
PASCAL

Univerzalna kolica za bebe Bebetto PASCAL - obuhvataju kolevku, sportsko sediste, auto sediste, kao i ram koji je osnova za montiranje sva tri dela naizmenicno. Sva tri dela kod Bebetto PASCAL kolica se rotiraju u oba smera.

Kolevka je namenjena deci od nula do sest meseci (maksimalna tezina je do 9 kg), sportsko sediste je namenjeno deci od nula meseci do tri godine , auto sediste je namenjeno deci tezine od 0 do 13 kg. Moderan, lagani, aluminijumski ram, kod Bebetto PASCAL kolica za bebe je opremljen rotirajucim prednjim tockovima, koji omogucavaju lakse manevrisanje i pokretljivost na manjim povrsinama i u uskim prolazima.

Bebetto PASCAL predstavlja krunu dvadesetogodisnjeg postojanja ovog brenda. Odlkuje se izuzetno lepim i elegantinim dezenima, sasivenim od kvalitetnih materijala otpornih na sve vremenske uslove. Ram je izradjen od crnog aluminijuma koji je dodatno plastificiran. Ne treba izostaviti ni prakticnu stranu ovog modela koji ima najjednostavniji mehanizam menjanja delova (postavljanja na ram kolevke, autosedista) i cije sklapanje je veoma lagano, gde pritom sklopljena konstrukcija ne zauzima mnogo prostora. Ram koji se oslanja na cak sest amortizera garantuje najvece standarde udobnosti. Bebetto PASCAL model kolica za bebe  ce zasigurno pruziti maksimalno uzivanje i komfor prilikom koriscenja, kako bebi tako i roditeljima.

Kolica Bebetto PASCAL ispunjavaju sve EU standarde bezbednosti i kvaliteta. Garancija na sve Bebettove modele je 2 godine.

BOJE RAMA

TEHNIČKI PODACI