HOLLAND

View Video HOLLAND
Youtube
HOLLAND

Univerzalna kolica za bebe Bebetto HOLLAND - obuhvataju kolevku, sportsko sediste, auto sediste, kao i ram koji je osnova za montiranje sva tri dela naizmenicno. Sva tri dela kod Bebetto HOLLAND kolica se rotiraju u oba smera i princip njihovog montiranja na ram je veoma lagan i praktican. Kolevka je namenjena deci od nula do sest meseci (maksimalna tezina je do 9 kg), sportsko sediste je namenjeno deci od nula meseci do tri godine, auto sediste je namenjeno deci tezine od 0 do 13 kg.

Moderan, lagani, aluminijumski ram, koji moze biti u beloj ili silver varijanti, kod Bebetto HOLLAND kolica za bebe je opremljen rotirajucim prednjim tockovima, koji omogucavaju lakse manevrisanje i pokretljivost na manjim povrsinama i u uskim prolazima. U otezanim uslovima terena tockovi mogu biti fiksirani jednosmerno, da bi upravljanje kolicima bilo lakse. Bebetto HOLLAND kolica za bebe su veoma lagana i jednostavna za sklapanje.

Holland model odlikuju moderni, dvobojno ukombinovani dezeni, izradjeni od kvalitetnih materijala, otpornih na sve vremenske uslove, kao i moderno dizajnirana korpa sa rajsfeslusom za odlaganje stvari, smestena na ramu. Sportski dizajniran model, zbog svoje prakticnosti, prvenstveno namenjen urbanom i uzurbanom stilu zivota mladih roditelja. Kolica Bebetto HOLLAND ispunjavaju sve EU standarde bezbednosti i kvaliteta. Garancija na sve Bebettove modele je 2 godine.

BOJE RAMA

TEHNIČKI PODACI