LUCA S-line

View Video LUCA S-line
Youtube
LUCA S-line

Bebetto LUCA S - line - provereni model univerzalnih kolica za bebe iz Bebetto fabrike, ovaj put, unapredjenog dizajna i u modernim, neutralnim dezenima.

Kolica za bebe Bebetto LUCA S-line - obuhvataju kolevku, sportsko sediste, auto sediste, kao i ram koji je osnova za montiranje sva tri dela naizmenicno. Sva tri dela kod Bebetto LUCA S-line kolica se rotiraju u oba smera i princip njihovog montiranja na ram je veoma lagan i praktican. Kolevka je namenjena deci od nula do sest meseci (maksimalna tezina je do 9 kg), sportsko sediste je namenjeno deci od nula meseci do tri godine , auto sediste je namenjeno deci tezine od 0 do 13 kg. Moderan, lagani, aluminijumski ram, koji moze biti u crnoj, beloj ili silver varijanti, kod Bebetto LUCA S-line kolica za bebe je opremljen rotirajucim prednjim tockovima, koji omogucavaju lakse manevrisanje i pokretljivost na manjim povrsinama i u uskim prolazima. Bebetto LUCA S-line  model kolica se odlikuje jedinstvenim dezenima pastelnih i neutralnih nijansi za sve ukuse, laganim mehanizmom za sklapanje, kao i moderno dizanjiranom osnovom (ramom) sa korpom sa rajsfeslusom za odlaganje stvari.
Bebetto LUCA S-line kolica su lagana, prakticna kolica, koja zauzimaju malo prostora kada se sklope. Kolica Bebetto LUCA S-line ispunjavaju sve EU standarde bezbednosti i kvaliteta. Garancija na sve Bebettove modele je 2 godine.

BOJE RAMA

TEHNIČKI PODACI

DEZENI

Standard