MURANO

View Video MURANO
Youtube

O Muranu...
Bebetto Murano je ekskluzivni model našeg brenda. Odlikuje se elegantnom siluetom, belim ramom i plastičnim delovima takođe u boji rama. Navlake su od kvalitetne tkanine u kombinaciji sa eko kožom, što nam daje moderan dizajn i čini ova kolica posebnima među ostalim modernim kolicima. Ovaj model je kompaktne veličine kada se sklopi. Bogata oprema takođe uključuje: zatvorenu shopping torbu, torbu za mamu sa posebnom ručkom za rame, držač čaša, kišnu kabanicu i mrežicu protiv insekata.

Sportsko sedište pruža sigurnost na visokom nivou uz pomoć visoko kvalitetnih pojaseva sa pet tačaka vezivanja. Sa user- frindly tehnologijom skidanja - problema nema, sedište možete postaviti u smeru vožnje ili ka roditelju.

Sistemi DMS i SAS
DMS - Sistem memorisanja smera kretanja služi sprečavanju spontane rotacije prednjih točkova pod vlastitom težinom kada su podignuti u slučaju neravne površine. DMS sprečava nepotrebne vibracije i udarce kod ponovnog dodira sa tlom.
SAS - Prednji točkovi opremljeni su sistemom apsorpcije šoka čime se poboljšava udobnost vožnje - upija vibracije nastale neravninama na površini puta i eleminiše udarce i vibracije jednog od točkova kada drugi prelazi prepreku.

Blokada prednjih točkova
Zaključavanje prednjih rotirajućih točkova omogućava brzu blokadu za vožnju po grubljim terenima.

Zadnji šok amortizeri
Zadnji šok amortizeri su apsolutna novost kod naših kolica. Uz to, vaše dete će biti zaštićeno i od smetnji pri vožnji preko neravnih terena.

Kolica imaju materijale obložene slojem koji štiti od UV zračenja.

Jednostavno sklapanje.

BOJE RAMA

TEHNIČKI PODACI

DEZENI

Murano Colours

Graphite

White